Kipsta leverancier bal Europa League en Conference League

Kipsta, het voetbalmerk van Decathlon, heeft aangekondigd dat het een driejarige overeenkomst heeft getekend om de officiële wedstrijdbal te leveren voor zowel de Europa League als de Conference League. Dit partnerschap, dat loopt van het komende seizoen tot 2027, markeert een belangrijke stap voor het Franse merk.

Kipsta leverancier bal Europa League en Conference League

Franse innovatie en kwaliteit

Ontworpen, getest en vervaardigd in Frankrijk, voldoen de officiële wedstrijdballen van Kipsta aan de hoogste technische eisen en zijn ze FIFA QUALITY PRO gecertificeerd. Deze ballen worden niet alleen gebruikt in UEFA-competities, maar ook in vooraanstaande nationale competities, waaronder Ligue 1 en Ligue 2 in Frankrijk, en de Pro League in België.

UEFA's waardering voor Kipsta

Guy-Laurent Epstein, UEFA marketingdirecteur, deelde zijn enthousiasme over de samenwerking: "We zijn verheugd om Kipsta voor het eerst aan te kondigen als de officiële wedstrijdballeverancier. De gedeelde passie voor innovatie, kwaliteit en liefde voor het spel maken dit partnerschap buitengewoon waardevol."

Kipsta's toewijding aan excellentie

Fabien Brosse, Chief Products and Sports Officer van Decathlon, benadrukte de erkenning van UEFA als een bewijs van Kipsta's expertise en toewijding aan hoogwaardige technische producten. Hij zei: "Dit bevestigt de inzet van de Kipsta-teams voor de beoefening van voetbal, zowel op amateurniveau als professioneel, over de hele wereld."

Over Kipsta

Met het hoofdkantoor in Tourcoing, Frankrijk, heeft Kipsta zich sinds 2016 gespecialiseerd in het ontwerpen van voetbalproducten. Hun toewijding aan excellentie zorgt ervoor dat klanten hoogwaardige producten ontvangen, zelfs op het hoogste niveau, tegen de meest toegankelijke prijs mogelijk. Ontdek de innovatie en passie van Kipsta terwijl ze de UEFA-competities betreden als de officiële wedstrijdballeverancier.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 11-11-2023 19:07 | Bijgewerkt op: 11-11-2023 19:07 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Kipsta, voetbalmerk van Decathlon, wordt de officiële wedstrijdbal leverancier voor de Europa League en Conference League voor het seizoen 2024-2027.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com