Officiële wedstrijdbal voor Europa League 2023/2024

Molten presenteert de officiële wedstrijdbal voor de Europa League seizoen 2023/24. De nieuwe bal heeft een speciaal oppervlak dat de controle en nauwkeurigheid in de Europa League zal verbeteren.

Molten heeft de officiële wedstrijdbal voor het Europa League-seizoen 2023/24 onthuld, met een oppervlakteafwerking en textuur die de vlucht verbeteren en spelers in staat stellen hun spel naar een hoger niveau te tillen met nauwkeuriger passen en schieten.

Officiële wedstrijdbal voor Europa League 2023/2024

Net als vorig seizoen bevat de bal de energiegolf van de Europa League, die de reis van clubs over het continent vertegenwoordigt en hun hoogte- en dieptepunten tijdens de competitie uitdrukt. De twee grote energiegolven die tegenover elkaar staan, zijn een weergave van de twee teams op het veld, angstig wachtend op de aftrap.

De ACENTEC-technologie van Molten produceert een gladde, naadloze hoes die niet met de hand kan worden genaaid. Waterabsorptie wordt geminimaliseerd en helpt de bal zijn vorm te behouden, waardoor uitzonderlijke prestaties worden gegarandeerd die niet worden beïnvloed door ongunstige weersomstandigheden.

Molten is sinds 2017 de officiële wedstrijdballeverancier voor de Europa League en zal dit seizoen ook de bal leveren voor de Conference League.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 03-08-2023 10:23 | Bijgewerkt op: 03-08-2023 10:23 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Molten presenteert de officiële wedstrijdbal voor de Europa League seizoen 2023/24.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.