Wat zijn de mooiste EL-wedstrijden van de volgende ronde?

Langzaam maar zeker mogen we ons weer verheugen op de Europa League. Op het moment doen nog twee Nederlandse teams mee in de competitie: PSV en Ajax. Gaan ze beide door in de volgende ronde? Je kunt hier een weddenschap op plaatsen in een online casino echt geld. Er zijn echter nog veel meer mooie wedstrijden in de EL waarop je kunt gokken. In dit artikel benoemen we een paar!

Barcelona-Manchester United

Barcelona en Manchester United, twee Europese reuzen die een weg terug naar de top najagen, staan ​​tegenover elkaar voor een plek bij de laatste 16. Het betekent dat een van de twee managers, Erik ten Hag en Xavi, heel vroeg Europa zal verlaten, wat weer een schande zal zijn en een ander ding voor de club om mee om te gaan. Op papier loopt Barcelona misschien iets voor in hun ontwikkeling en proces, maar United kan ze verslaan. De club van Ten Hag presteert immers steeds beter en won onlangs zelfs van stadsgenoot Manchester City. Wie denk je dat wint? Doe een gok op een site aanbevolen door Betsquare.com

Sevilla-PSV

Sevilla tegen PSV wordt ook geweldig. Jorge Sampaoli probeert het seizoen van Sevilla nieuw leven in te blazen, maar hij moet de juiste formule nog vinden. De Europa League is echter hun competitie, met vier titels in de afgelopen tien edities. Terwijl Sevilla het moeilijk heeft, vliegt PSV. Ze versloegen Arsenal in de groepsfase, ook al eindigden ze uiteindelijk als tweede achter de Gunners. Ruud van Nistelrooy bouwt aan een jong team met veel potentieel, maar heeft nu wel een probleem: zowel Cody Gakpo als Noni Madueke zijn in de winter vertrokken. 

Bayer Leverkusen-Monaco

Bayer Leverkusen tegen Monaco, of de derby van Kevin Volland, aangezien hij vier seizoenen doelpunten maakte voor de Duitse club voordat hij in 2020 bij de Ligue 1-club kwam. Monaco en Philippe Clement raken in vorm en hopen in februari in topvorm te zijn om de ploeg van Xabi Alonso een zware test te geven. Alonso, een legende als speler en nu genietend van zijn eerste senior baan, mist nog steeds ervaring en moet snel leren. Zo niet, dan zou het team van het vorstendom te lastig kunnen blijken te zijn om te overwinnen. Bayer moet vooral voor Embolo en Ben Yedder oppassen, terwijl Monaco goed op Diaby en Frimpong moet letten. 

RB Salzburg-Roma

RB Salzburg vs. Roma is echt het verhaal van twee managers, de leerling tegen de meester: Matthias Jaissle vs. José Mourinho. Op 34-jarige leeftijd heeft Jaissle een geweldige toekomst voor zich en zijn jonge Salzburg-team kwam goed overeen met Chelsea en Milan in hun Champions League-groep en speelde tegen beide gelijk. Op 59-jarige leeftijd wil Mourinho de Europa League aan zijn prijzenkast toevoegen na het winnen van de Europa Conference League vorig seizoen, maar hij zal de Giallorossi in hun beste vorm moeten brengen gezien de inconsistente prestaties in de Serie A tot nu toe dit seizoen. Dat wordt zeker spannend! 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 23-01-2023 21:28 | Bijgewerkt op: 23-01-2023 21:28 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Langzaam maar zeker mogen we ons weer verheugen op de Europa League. Op het moment doen nog twee Nederlandse teams mee in de competitie: PSV en Ajax.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Amazon