Zo wordt je tijdens een voetbalwedstrijd ook een winnaar

Nu Real Madrid onlangs de Champions League heeft gewonnen, kan ook jij een winnaar worden door simpelweg thuis te zitten. Het enige wat je moet doen is op de bank een voetbalwedstrijd kijken en wedden op de wedstrijd wat bijvoorbeeld de uitkomst gaat worden. In het gelukkigste geval wint jouw club en win je ook nog een mooi geldbedrag. Dit artikel geeft een aantal tips hoe je thuis op de bank ook een echte winnaar kan worden. 

Wedden op diverse competities

Naast dat er geld gewonnen kan worden door het wedden op clubs in de Champions League, kan er ook geld ingezet worden door het kijken naar de Europa league. De Europa League is een leuke competitie, waar soms verrassende uitslagen uitkomen. Het wedden europa league kan via verschillende manieren. Hieronder wordt een weergave gegeven via welke manieren er gewed kan worden. 

Wat gaat de score worden

De eerste manier waarmee geld gewonnen kan worden, is door het raden wat de uitslag gaat worden van de wedstrijd. Als je bijvoorbeeld de wedstrijd FC Barcelona tegen Sevilla FC zit te kijken, dan kan je voordat de wedstrijd begint voorspellen wat de einduitslag gaat worden. Zo kan je zeggen dat de uitslag 1-0, 1-1 of 1-2 gaat worden. Heb je de uitslag goed, dan wordt er een bepaald bedrag gewonnen.

Door naar de volgende ronde

Een andere manier waarmee geld gewonnen kan worden, is door het voorspellen welk team doorgaat naar de volgende ronde. Gaat dit team daadwerkelijk door naar de volgende ronde, dan staat daar een geldbedrag tegenover wat gewonnen wordt. 

Dubbele voorspelling

Soms komt het voor dat bepaalde teams tegen elkaar moeten, maar dit alle kanten op kan gaan. Het is hierdoor lastig te voorspellen welk team uiteindelijk door zal gaan of wat de juiste uitslag gaat worden. Door het voorspellen met een dubbele kans, kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor winst of gelijkspel. Dit vergroot de kans dat de voorspelling uitkomt, echter is de quoteringen die wordt uitbetaald een stuk lager. Desondanks kan hier veel geld mee gewonnen worden.

Naast de genoemde opties, zijn er nog andere manieren waarmee geld gewonnen kan worden. Denk aan de score van beide teams, de score per helft of het aantal doelpunten. Let er wel op dat er bewust gespeeld wordt. Hierdoor ben ook jij een winnaar wanneer de voorspelling goed wordt geraden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 30-05-2022 19:47 | Bijgewerkt op: 30-05-2022 19:47 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Nu Real Madrid onlangs de Champions League heeft gewonnen, kan ook jij een winnaar worden door simpelweg thuis te zitten.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl